ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ἡ Ἑλληνική Δημοκρατία ΔΕΝ εἶναι “κουτσουρεμένη”: Ἔχει καταλυθεῖ!

cloudsflagΜε αφορμή τα γεγονότα και την ύποπτη ένταση που δημιουργήθηκε στην προανακριτική, από Κασιδιάρη και Κωνσταντακοπούλου, και είχαν ως αποτέλεσμα να μην συζητηθεί τίποτε ουσιώδες ώστε οι δωσίλογοι να μην ξεσκεπαστούν για άλλη μια φορά..
Κανένας  σήμερα στα πρωινάδικα δεν μίλησε για το κάδρο της διαπλοκής και του ξεπουλήματος της χώρας , αλλά πρώτο τους και κυρίαρχο θέμα ήταν η (sic) έλλειψη δημοκρατίας. Κανείς τους όμως δεν ανέφερε πως η ελληνική δημοκρατία έχει καταλυθεί προ πολλού, παραμένει η δική τους δημοκρατία που οριοθετείται εντός του κοινοβουλίου, εκτός αυτού χρειάζεται αλεξίσφαιρο !
Τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, έπειτα από την εξώφθαλμη προσπάθειά τους να εντείνουν τη διχόνοια μεταξύ του Ελληνικού λαού, ή να συγκρατήσουν

τα ποσοστά τους στις εκλογές του Ιουνίου κι αφού αναλώθηκαν τον τελευταίο χρόνο σε εντυπωσιακά άσφαιρη αντιπολίτευση, γνωρίζουν πλέον τους όρους που τους υπαγορεύονται απ’ τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους: Αποστολή τους είναι να κρατούν τα ποσοστά τους καθηλωμένα και να συνεχίζουν τη διασπορά συγχύσεως και διχόνοιας μεταξύ των Ελλήνων ώστε να παραβλεφθεί η ύψιστη πράξη Εσχάτης Προδοσίας που είναι η κατάλυση του πολιτεύματος.
Αυτοί οι όροι φέρνουν ήδη πολιτικά αποτελέσματα: Εν μέσω πρωτοφανούς επικοινωνιακού “θορύβου”, δρομολογείται η πλήρης ατιμωρησία των επιόρκων που εγκλημάτισαν από το 2010 έως σήμερα κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας (κρατικών λειτουργών, λειτουργών της Δικαιοσύνης, βουλευτών, μελών κυβερνήσεων και προέδρου Δημοκρατίας) και προκάλεσαν με πράξεις η παραλείψεις τη συνακόλουθη ολική κατοχή της Ελληνικής επικρατείας.
Η ατιμωρησία είναι το εργαλείο “νομιμοποίησης” του εγκλήματος: Αντί το βασικό αντικείμενο του αντιπολιτευτικού λόγου να είναι η αυτονόητη απαίτηση για αποκατάσταση του πολιτεύματος, παρακολουθούμε εμφυλιακές ιδεολογικές επιθέσεις του περασμένου αιώνα, ”πλησιάσματα” που αποπροσανατολίζουν και συζητήσεις για “διαφωνίες” στα Εθνικά θέματα (για τα οικονομικά κανένα πρόβλημα, μια που ουδείς έχει σχέση με το αντικείμενο και ουδείς έχει παρουσιάσει ούτε κατ΄ιδέαν κάποιο ΕΘΝΙΚΟ οικονομικό πρόγραμμα που δεν μπορεί παρά να αποτελεί τμήμα ευρύτατου και σοβαρότατου Εθνικού Στρατηγικού Σχεδιασμού).
Παρακολουθούμε επίσης την συνεχή και εντεινόμενη προσπάθεια ιδεολογικού διχασμού και συγχύσεως στην πιό ακραία της μορφή. Αυτό εξυπηρετούν οι κορώνες και οι ΣΚΟΠΙΜΩΣ ακραίες ιδεολογικές τοποθετήσεις Χ.Α. και ΚΚΕ και το ίδιο ακριβώς εξυπηρετεί η ιδεολογική σύγχυση που ΣΚΟΠΙΜΩΣ παρατηρείται σε ΑΝ. ΕΛΛ. και ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΑΜ.
Αναλυτικότερα, ο επιδιωκόμενος ιδεολογικός διχασμός με συνεχείς αναφορές σε θλιβερές ή παραποιημένες ιδεολογίες του παρελθόντος, ναρκοθετεί στοχευμένα την απολύτως απαραίτητη απαλλαγή από τα εμφυλιακά φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ οι “εκσυγχρονισμένες” ιδεολογίες – τουρλουμπούκια”, έχουν σαν φυσικούς φορείς, πρόσωπα που προέρχονται από το πιό σάπιο πολιτικό μόρφωμα της μεταπολιτεύσεως, το αμετανόητο ή δήθεν μετανοημένο πασόκ του “σιδερένιου”, των φυσικών αυτουργών των μεταπολιτευτικών εγκλημάτων, των κλαδικών, των επαγγελματιών πολιτικών και των γόνων τους και των “συνδικαλιστών”.
Το αποτέλεσμα είναι να φυλλορροεί το  προεκλογικά ελπιδοφόρο κίνημα των ΑΝ.ΕΛΛ. να απομακρύνεται ο “κίνδυνος” να προκαλέσει εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΑΜ και η όποια πολιτική ισχύς που συγκεντρώνεται από τη Χ.Α. να είναι περιορισμένη και αποτέλεσμα τυφλής οργής, δηλαδή πολιτικά άχρηστη, το δε ΚΚΕ να συνεχίζει επίμονα το σοσιαλιστικό του θέατρο, αδρανώντας πολιτικά και τονίζοντας πως απεύχεται την τιμωρία προσώπων για να μη γίνει καμιά παρεξήγηση…
Είναι απολύτως απίθανο να έχει στηθεί τυχαία το τωρινό κοινοβουλευτικό τοπίο κι αν ακόμα αυτό έχει συμβεί, είναι Εθνικά αδιάφορο.
Μέσα σε αυτόν τον πολιτικό και “επικοινωνιακό” ορυμαγδό, παραλείπεται όλο και πιό συχνά η απαραίτητη και ικανή συνθήκη για την αναστροφή του πολιτικού γίγνεσθαι προς όφελος του Ελληνικού Έθνους, που δεν είναι άλλη από την παραδειγματική τιμωρία πολιτικών και θεσμικών προσώπων. Χωρίς αυτή, είναι αδύνατη η προσπάθεια διεθνούς καταδείξεως του παράνομου της κατοχής της χώρας από αλλοεθνείς υπαλλήλους ιδιωτικών τραπεζικών συμφερόντων που φορούν τη μάσκα της τρόϊκας και της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Νομισματικής Ενώσεως και που ετοιμάζονται να προτίθενται να επαναλάβουν το “πείραμα” στο σύνολο του Ευρωπαϊκού Νότου.
Η δρομολόγηση αποδόσεως ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών στους εγχώριους υπευθύνους είναι η πρώτη και απόλυτη πολιτική προτεραιότητα εδώ και τρία σχεδόν χρόνια κι αντί να επιδιώκεται πάση δυνάμει, θίγεται πλέον μόνο ψιθυριστά και μόνο για λόγους κατευνασμού και πολιτικής υποκρισίας. Σε μία στοιχειωδώς λογική περίπτωση, η απαίτηση για άσκηση ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που κατέλυσαν και συνεχίζουν να καταλύουν το πολίτευμα, θα αποτελούσε πολιτικό μονόλογο της αντιπολιτεύσεως που θα αρθρωνόταν επί το πλείστον εκτός βουλής. Αντί γι αυτό το αυτονόητο, παρακολουθούμε κοινοβουλευτικούς σκυλοκαυγάδες του αισχίστου είδους, κοινοβουλευτικές συζητήσεις επί κατοχικών νομοσχεδίων, προκλητική επίδειξη σεβασμού προς τους κουρελιασμένους θεσμούς και τους φυσικούς τους φορείς που “νομιμοποιούνται”, χαριεντισμούς με τους “δημοσιογράφους” των “μέσων” και κάθε είδους πολιτικό αποπροσανατολισμό.
Επομένως, μπορεί να ειπωθεί πως η συνέχιση αποδόσεως εμπιστοσύνης ή ανοχής στα σημερινά “αντιπολιτευόμενα” κοινοβουλευτικά σχήματα, όπως αυτά συνεχίζουν να εκφράζονται πολιτικά, είναι εξ ίσου Εθνικά αυτοκτονική με τη συνέχιση της αποδόσεως εμπιστοσύνης ή ανοχής στα κόμματα της συγκυβερνήσεως. 
Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για αφελέστατες και ηττοπαθείς απόψεις  περί αποχής από την πολιτική και τις εκλογές, δεδομένης της ελλείψεως προτάσεων και πράξεων με σκοπό την δημοκρατική πολιτική αντίδραση. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόφαση και κυρίως η αίσθηση κινδύνου. Έπεται  ο αλληλοσεβασμός κι αυτή είναι αναφορά προς τους απειράριθμους εξωκοινοβουλευτικούς σχηματισμούς που διαθέτουν στοιχειώδεις πολιτικές δυνάμεις και που το μόνο που καταφέρνουν μέχρις στιγμής είναι να μαζεύουν πίκρα ο ένας για τον άλλο.
Εδώ και αρκετό καιρό, ένας ικανός αριθμός Ελλήνων, αρνείται να αποδεχθεί την αδράνεια και την υποταγή, για λόγους όχι μόνο Εθνικούς, αλλά και κοινής δημοκρατικής λογικής: Οι τελευταίες τρεις κυβερνήσεις της Ελλάδος δεν είχαν και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να παραβιάσουν το πολίτευμα και να παραδώσουν την Πατρίδα μας σε υπαλλήλους τοκογλύφων. Παρότι η μαύρη αλήθεια είναι πως έχουμε υποστεί μία τεραστίας εκτάσεως ήττα, είναι παράλογο να θεωρηθεί ο πολιτικός αγώνας μάταιος. Η προφανής Εθνική ανάγκη της στιγμής, είναι η διαμόρφωση Εθνικού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ σχηματισμού με άμεση απαίτηση την αποκατάσταστη του πολιτεύματος, πράγμα που με τη σειρά του απαιτείται να θέσει σαν πρώτη και άμεση προτεραιότητα την απόδοση ΠΟΙΝΙΚΩΝ ευθυνών στα κατέχοντα θεσμικά αξιώματα πρόσωπα που κατέλυσαν την Ελληνική Δημοκρατία, ή που ανέχθηκαν ή συνεχίζουν να ανέχονται την κατάλυσή της.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, αποδεσμευμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, προχωρά προς αυτή την κατεύθυνση και καλεί όλους τους Έλληνες να συσπειρωθούν στον κοινό αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδος.

Οτιδήποτε λιγότερο αυτή τη στιγμή (και για λίγο ακόμα καιρό), είναι από άχρηστο έως παραπλανητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου