ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Eurogroup και Ευρωζώνη, δυό γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένους αχυρώνες

    Το σάπιο πολιτικό καθεστώς της μεταπολιτεύσεως σε Ελλάδα και Κύπρο, για άλλη μια φορά μας σώζει η δε ελληνική συγκυβέρνηση αφού πρόδωσε το λαό της επιδίδεται και σε εξαγωγή της προδοσίας.
     Πώς γίνεται όμως ελλαδίτες και κύπριοι ηγέτες αντί να αναζητούν από τους λαούς τους την αναγνώριση των προσπαθειών και υπηρεσιών τους, οι μεν να βάζουν τα κλάματα για τις επιλογές τους οι δε, να μην τολμούν να
εμφανιστούν ούτε καν στην εθνική μας παρέλαση, κι αν το κάνουν να προστατεύονται από διμοιρίες των ΜΑΤ κι αλεξίσφαιρα γιλέκα ;
     Από την άλλη ένας πρόεδρος - μαριονέτα, υποτακτικός του κάθε Ράιχενμπαχ, να εκλιπαρεί για καλλίτερη μεταχείριση από Ευρωζώνη και Μέρκελ.
     Φυσικά όλα αυτά υπό την έντονη ικανοποίηση της καγκελαρίας και τους πανηγυρισμούς των Μέρκελ και Σόιμπλε καταδεικνύοντας περίτρανα ποιός είναι το αφεντικό στην γερμανική ευρωπαϊκή ένωση.
     Οι αιμοσταγείς ηττημένοι των δύο καταστροφικών πολέμων, αφού χρησιμοποίησαν μέσω της διαφθοράς τους ηγετίσκους των νικητριών ευρωπαϊκών χωρών, ανακατέλαβαν την Ευρώπη.
      Οι τραπεζίτες που τους στήριξαν σε στρατιωτικό επίπεδο για να αιματοκυλίσουν τον πλανήτη, τους στηρίζουν και πάλι στο πεδίο των χρηματαγορών για να συνεχίσουν το λαομίσητο έργο τους.
       Ἐλληνες, αν δεν θέλετε να αφανιστείτε, ενεργείστε όσο είναι καιρός στέλνοντας στην ανεργία τα πολιτικά τζάκια, ειδάλλως ετοιμαστείτε για άλλη μια εθνική εντίσταση, άλλη μια ΕΟΚΑ ενάντια στον γερμανό κατακτητή της SIEMENS, των ελικοπτέρων που δεν πετούν, των υποβρυχίων που γέρνουν, των ολυμπιακών έργων και των θαλασσοδανείων.
     «Ο κ. Σαμαράς παίρνει “Όσκαρ” αμηχανίας και υποχωρητικότητας. Αντί όμως να παρακολουθεί απλώς τις “φλόγες” στην Κύπρο, ας πάρει 10 δις από τους χορτασμένους ημεδαπούς τραπεζίτες (οι οποίοι προικίστηκαν ως τώρα με ρευστότητα ύψους 244 δισ. ευρώ ) και ας συμβάλει στην κατάσβεση της “πυρκαγιάς” στην περήφανη μεγαλόνησο η οποία  δίδαξε πολλά σε πολλούς».
         
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου