ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εισαγγελείς κατά κυβέρνησης

Βαρύτατες αιχμές κατά της κυβέρνησης αφήνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία λέει ότι το νομοθετικό της έργο, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.
Αφορμή για την σκληρή ανακοίνωση στάθηκε η κατάθεση σειράς τροπολογιών με τις οποίες δίνεται άφεση αμαρτιών σε φωτογραφικές υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.
Η διατύπωση «υποθάλπει ευλόγως την υποψία ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς πέραν του δημοσίου συμφέροντος», η οποία αναφέρεται σε νομοθετήματα δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών.
Η γενικότερη νομοθετική παραγωγή της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από τους εισαγγελείς ως άρρυθμη, ασυνεπής και αποσπασματική.
Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση δικαστικών λειτουργών με την οποία ασκείται σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.
Προηγήθηκαν οι νομικοί Σύμβουλοι του Κράτους για την διαφαινόμενη κατάργηση του νόμου περί καταχραστών που επιβάλλει ισόβια σε μιζαδόρους και οι Διοικητικοί δικαστές για την μη εφαρμογή δυσμενών για το δημόσιο δικαστικών αποφάσεων (καθαρίστριες) και σχολίων του ΔΝΤ, κάνοντας λόγο για «κοινωνικό εκβιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου