ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΧΙ - Ε.ΟΚ.Α. ΑΓΩΝΑΣ - ΙΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Αυτός ο ευλογημένος τόπος, αυτή η ιερά Πατρίς όσο εύκολα γεννά ήρωες άλλο τόσο εύκολα ξεβράζει δωσίλογους και προδότες.
Έτσι, ενώ στο τέλος του Ιανουαρίου τιμούμε την μνήμη δύο ανθρώπων που προσέθεσαν σελίδες δόξης στην πορεία του ελληνικού έθνους, έχουμε την προδοσία των Ιμίων να μας θυμίζει το μεγάλο μας εθνικό κουσούρι.
Σαν σήμερα στις
27 Ιανουαρίου 1974 απεβίωσε ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας - Διγενής, ο αρχηγός "θρύλος" της ΕΟΚΑ, που ανάγκασε με την στρατηγική του τακτική να γονατίσει ολόκληρη η Βρετανική αυτοκρατορία στον υπέροχο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των αδελφών μας Κυπρίων.
Στις 29 Ιανουαρίου 1941 πεθαίνει  ο Ιωάννης Μεταξάς, ο πρωθυπουργός του Μεγάλου ΟΧΙ των Ελλήνων στα βουνά της Βορείου Ηπείρου (δολοφονείται κατ' εμέ αλλά και κατά πολλών ιστορικών, από τον περίεργο άγγλο ιατρό που έσπευσε στην οικία Μεταξά και με μια ένεσή του, μια απλή φαρυγγίτιδα απεδείχθη μοιραία).
Απέναντι σε αυτούς τους γίγαντες ο σημίτης πρωθυπουργός της ντροπής των Ιμίων. Στις 31 Ιανουαρίου 1996, αυτός ο πολιτικός νάνος θα μετατρέψει μια σίγουρη στρατιωτική επιτυχία σε τραγική για τον ελληνισμό επέτειο και θα  ευχαριστήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την δολοφονία των τριών άτυχων αξιωματικών μας , Γιαλοψού - Βλαχάκου - Καραθανάση, προσθέτοντας άλλο ένα άγος στην πλάτη του πολιτικού καθεστώτος της μεταπολιτεύσεως.
Αίσχος και ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους για την αρνητική εξέλιξη της κρίσης των Ιμίων αλλά και σε μας που επί 40 χρόνια στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτό το άθλιο πολιτικό κατεστημένο των αριστεροδέξιων που καταστρέφει συστηματικά την Πατρίδα μας.


Τιμή και δόξα στους αθάνατους Ιωάννη Μεταξά, Γεώργιο Γρίβα Διγενή, Έκτορα Γιαλοψό, Χριστόδουλο Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου