ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ολοταχώς προς το success story...

Ανακούφιση επικρατούσε χθες το μεσημέρι στην ελληνική αποστολή στο Βερολίνο, επειδή κρίθηκε ότι η συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ "πήγε καλά".
Η Γερμανίδα Καγκελάριος (το γένος Κάσνερ) ήταν υπέρμετρα φιλική (έτσι μεταδόθηκε), όπως φιλικός ήταν και ο κ. Σόϊμπλε (όσο φιλικός μπορεί να είναι ο άνθρωπος του οποίου η μητέρα ήταν το γένος Γκέρινγκ).
"Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ", είπε η κυρία Μέρκελ, η οποία φαινόταν να διαθέτει εξαιρετικά ισχυρό τηλεσκόπιο για να μπορεί να βλέπει την άκρη του ελληνικού τούνελ!
Οι Γερμανοί επικυρίαρχοι βιάζονται να θέσουν υπό απόλυτο έλεγχο την Ελλάδα (ότι δεν πρόλαβαν μέχρι τώρα), μια χώρα που ενώ βρίσκεται "επί γονάτων και αγκώνων", θα ασκεί την ...προεδρία της Ε.Ε. από την 1η Ιανουαρίου 2014 (σιγά μην την ασκεί).
Η κατάσταση της χώρας μας είναι πραγματικά τραγική, όχι λόγω του χρέους και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά εξ΄αιτίας της γερμανικής κατοχής που συνεχίζεται από το 1940 (με κάποιες διακοπές μέσα στις δεκαετίες)!
Εκτός από την Ελλάδα οικονομικά προβλήματα αντιμετώπισαν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες (Πορτογαλία, Κύπρος, Ισλανδία κ.ά.), καμιά όμως δεν βρέθηκε στην τραγική σημερινή θέση της Ελλάδας, καθώς σε καμιά από τις χώρες αυτές οι κυβερνήσεις δεν ήσαν τόσο ενδοτικές.
"Η οικονομία δεν αποτελεί μεμονωμένη υπόθεση. Είναι συνδεδεμένη με την πολιτική, με την ανθρώπινη φύση και με το ότι θεωρείται ορθή πολιτική συμπεριφορά".
Το πραγματικό πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία σήμερα, δεν είναι ακριβώς και μόνον η οικονομική κρίση, η φτώχεια που την μαστίζει, αλλά η απέραντη φτώχεια πολιτικής που επικρατεί στη χώρα.
Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν κυβερνώνται από μισέλληνες που εξαντλούν τη σκληρότητά τους και τα παθολογικά τους απωθημένα στην εκδίκηση προς την Ελλάδα, στην οποία, άλλωστε, χρωστούν τεράστια ποσά από τις καταστροφές που προξένησαν, αλλά και από σύγχρονες αμαρτωλές συμβάσεις που υπέγραψαν με το εξωνημένο και αργυρώνητο ελληνικό πολιτικό και επιχειρηματικό προσωπικό.
Ο (αξιοθρήνητος) κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν θα ολοκληρώσουν τη "δουλειά" και θα αποχωρήσουν, όπως αποχώρησαν οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι απ' αυτούς.
Οι ξένοι επικυρίαρχοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την απόλυτη εκμετάλλευση της Ελλάδας και η εθνική μας συμφορά βρίσκεται μόλις στην εισαγωγική της φάση!
Στο μεταξύ, ο χειμώνας επέρχεται δριμύς και ο καθρέφτης της σύγχρονης ελεεινής Ελλάδας αντανακλά στα μάτια των πεινασμένων παιδιών μας...
Χάρης Μπότσαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου