ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΥΠΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ! ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!


Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα μείνει στην ΙΣΤΟΡΙΑ σαν ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, που παρέδωσε την ΑΟΖ της Νήσου Στρογγύλης στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Τι ΚΑΣ, τι ΚΙΣ… Ο έτερος Πάνος, ο Καμένος – ΑΝΕΛ που τα ήξεραν από το Μάρτιο στο συνέδριό τους… γιατί ΣΩΠΑΙΝΑΝ;
ΣΙΩΠΗ από τους ΑΝΕΛ, ΣΙΩΠΗ από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΣΙΩΠΗ από τους ΚΚΕδες, ΣΙΩΠΗ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΙΩΠΗ από την ΔΗΜΑΡ.
Να χαιρόσαστε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ το ΣΗΜΕΡΙΝΟ  Υπουργό Πολιτισμού ( και πρώην Εθνικής Άμυνας –βρε κάτι συνδέσεις-)  που παρέδωσε την ΑΟΖ στους Τούρκους, με απόφαση  του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου  ( ΚΑΣ  ) :


Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, το μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.
Υπο τις προυποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ μειώνεται κατά το ποσοστό που αναλογεί στη συνεισφορά στην Ελληνική ΑΟΖ από αυτό το νησί από τη περιοχή του Καστελλόριζου πρός τη Κύπρο.
Με την απόφαση αυτή η Ελληνική και η Κυπριακή ΑΟΖ παύουν να ακουμπούν!
Τι ΚΑΣ, τι ΚΙΣ (κεντρικό ισραηλινό συμβούλιο)!
Ούτως ή άλλως το ΚΑΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ στο ΚΙΣ….. Με νόμο το 1995 ο τότε υπουργός πολιτισμού Θάνος Μικρούτσικος, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Μινέϊκο Παπανδρέου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη χρονολόγηση της Αρχαιότερης Πυραμίδας στον κόσμο, που βρίσκεται στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ και είναι 100 χρόνια προγενέστερη των Πυραμίδων της Αιγύπτου… Ελληνική η πρώτη Πυραμίδα… Δεν εξυπηρετεί τους παραχαράκτες της Ιστορίας. Αν ήταν στο Ισραήλ, θα μας είχαν ταράξει όλους….
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://attikanea.blogspot.com/2013/07/blog-post_3769.html
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:....
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ της μετατόπισης των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ είναι να αυξηθεί η έκταση της Τουρκικής ΑΟΖ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ πλέον φτάνει μέχρι την Αιγυπτιακή ενώ η Ελληνική δεν ακουμπάει πλέον την Κυπριακή!
Είναι τυχαίο που όλα αυτά συνέβησαν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη από τον κ. Αντώνη Φώσκολο, ομότιμο καθηγητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης, πως μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου υπάρχει πετρέλαιο αξίας 5 τρισ. δολαρίων;;
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ! Τώρα ανακαλύψατε τα αρχαία στη Στρογγύλη; Τώρα που βρέθηκαν κοιτάσματα 5 τρισ. δολλαρίων;;; ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…γιατί μας τον παρουσίασαν ΧΤΕΣ μόλις, ως «πατριώτη» τον Παναγιωτόπουλο κάποιες ιστοσελίδες; «Δραματική έκκληση Παναγιωτόπουλου στον Τούρκο ομόλογό του: Σώστε τον Ναό του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη»
Για να μην υποψιαστούν τίποτε τα «γκοίμ» ΣΗΜΕΡΑ, και καταλάβουν ότι ΑΥΤΟΣ έδωσε στους Τουρκους την ΑΟΖ… Γι αυτό πήρε το Υπουργείο Πολιτισμού στον ανασχηματισμό, αμέσως μόλις άφησε το «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ….» Όλα τα είχε σχεδιάσει ο
Σαμαράς…
Στο συνέδριο των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο, ειπώθηκαν περίεργα πράγματα, δια στόματος Μάζη, ο οποίος είχε δηλώσει στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ ότι η Ελληνική ΑΟΖ δεν ακουμπά την Κυπριακή ΑΟΖ (από το Μάρτιο παρακαλώ…) Ο κος Μάζης, είναι τα τελευταία χρόνια Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!!! Εκεί που ήταν Υπουργός ο Παναγιωτόπουλος πριν αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού…
Άρα, γνώριζαν οι ΑΝΕΛ-Καμένοι για την ΑΟΖ – έχουν ΕΥΘΥΝΗ για το τι λέγεται στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ τους-… και σώπαιναν;;;

http://zcode-gr.blogspot.jp/2013/05/blog-post_9316.html#prettyPhoto/0/
ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…

Πόπη Σουφλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου