ηλεκτρονική διεύθυνση :saggelopoulos9@gmail.com - τηλέφωνα επικοινωνίας 2428069010 - 6983517258

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΕΔΩ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ» ΛΟΝΔΙΝΟ

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


5487369876Τη φρίκη έζησαν εχθές το απόγευμα οι κάτοικοι του νοτιοανατολικού Λονδίνου, γνωστού παραδείσου του «πολυπολιτισμού», από την άγρια σφαγή ενός στρατιώτη μέσα στη μέση του δρόμου!
Πιο συγκεκριμένα, δύο νεαροί μαύροι, φανατικοί μουσουλμάνοι, επιτέθηκαν στον στρατιώτη με μπαλτάδες και μαχαίρια ουρλιάζοντας το γνωστό σύνθημα «Αλλαχού Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος). Αφού τον κατακρεούργησαν, στο τέλος τον αποκεφάλισαν κιόλας! Μετά την αποτρόπαιη πράξη τους όχι μόνο δεν έφυγαν από το σημείο, αλλά ζητούσαν από τους
διερχομένους να τους βγάλουν φωτογραφίες! Σ’ ένα βίντεο που έδειξε το κανάλι Itv, ένας από τους δύο δολοφόνους, κρατώντας στα χέρια του -που έσταζαν αίμα- ένα μαχαίρι κι έναν μπαλτά, ξεστόμισε απειλές κατά των «ιθαγενών»: “Ορκιζόμαστε στο όνομα του Παντοδύναμου Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό ήταν γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Ο Βρετανός στρατιώτης ήταν αντίποινα. Εσείς δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς.”.
Τέτοιες σκηνές αποθέωσης του «πολυπολιτισμού» έχουμε ήδη ζήσει και στο πολυεθνικό, πολυφυλετικό, και πολυπολιτισμικό Αθηνιστάν του Χαμίνη (σφαγή Μανώλη Κανταρέ, για μια κάμερα) και αναμένεται να ζήσουμε κι άλλες πολλές στο μέλλον, γιατί αυτό είναι το τίμημα του «πολυπολιτισμού», που θέλουν να μας επιβάλλουν οι παγκόσμιοι δυνάστες! Εκτός, κι αν αντισταθούμε στα βρώμικα σχέδιά τους και στείλουμε στον αγύριστο, κι αυτούς και τους ντόπιους κολαούζους τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου